Radu Berceanu îi poartă o ură din ce în ce mai mare lui Traian Băsescu, mai ales după ce a fost devansat de acesta într-un sondaj al celor mai corupţi miniştri ai transporturilor. El îl acuză în termeni dur pe actualul preşedinte, despre care afirmă că nu este suficient de bărbat pentru a-i recunoaşte meritele.


„Cel mai mult mă deranjează că Băsescu nu e bărbat, să vină să spună că sondajul acela nu reflectă realitatea. Eu ştiu cât am furat, ştiu şi cât a furat Băsescu şi nici nu ne comparăm. Mă deranjează că ştie şi Băsescu cât am furat eu, dar nu vrea s-o spună. Ori e fricos, ori crede că mă lăudam când îi spunean ce tunuri trăgeam. Cifrele sunt însă de partea mea şi, dacă nu iese în faţă să-mi recunoască meritele, o să le fac publice. Nici cu cifre fabricate nu are şanse să îmi egaleze performanţele” s-a destăinuit Berceanu unor apropiaţi.

„Cine  e Paul Teodoru ăla, de l-au pus în acelaşi sondaj cu mine?”, şi-a continuat tirada Berceanu. „Am ajuns să fiu comparat cu toţi pârliţii, cu unu’ care mai mult de o scrumieră nu cred c-a  fost în stare să fure din minister. Nici nu vreau să compar conturile şi bunurile mele cu ale pârlitului ăla. Adică hai să fim serioşi, cine e corupt ca să se distreze? Practicăm corupţia ca să facem bani. Mă rog, mai puţin Boc, că ăla e fraier, dacă nu i-ar zice Băsescu ce să facă, n-ar ştii nici măcar să îşi ia leafa de la casierie.”

 

sondaj_coruptie_la_ministerul_transporturilor

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 16.04.2010 12:39 Politic

National Cinematografic