Emil Boc a ajuns la vârsta la care e capabil să pună singur întrebări. În cadrul şedinţei de guvern de ieri, el l-a întrebat pe ministrul Apărării, Gabriel Oprea, de ce tancurile nu se blochează în Irak din cauza nisipului iar avioanelor li se opresc motoarele din cauza norului vulcanic. „Domnul ministru Oprea, dar tancurile cum se descurcă în Afganistan...Nu în Afganistan, în Irak, când erau în nisip, nu se opreau motoarele. La avioane de ce se opreau motoarele?”

Şi pentru că nimeni n-a făcut mişto de el, cum era normal, ba Oprea chiar a încercat să-i răspundă serios la întrebare, Emil Boc a prins curaj: „Sunt convins că se vor găsi soluţii. Cum au gasit în armată ca sa meargă tancurile prin nisip şi avioanele vor găsi soluţii să nu mai aibă probleme cu particulele de nor vulcanic”.

Redacţia TNR îl felicită sincer pe premierul Emil Boc. Chiar dacă a întrebat o prostie, probabil e prima dată când Boc spune ceva fără a recita din Traian Băsescu. Dar avem şi noi o dilemă: ce-am făcut atât de grav încât să-l merităm premier pe Emil Boc?

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 21.04.2010 11:04 Politic

National Cinematografic