Mircea Geoană a fost audiat azi de procurorii DNA în dosarul Cătălin Voicu. La intrarea în sediul DNA Mircea Geoană a evitat discuţiile cu presa, scuzându-se că are emoţii înaintea interviului cu procurorii. Geoană a fost însoţit de Mihaela, dragostea sa, care a venit să-l încurajeze.

După o oră de audieri, Mircea Geoană a ieşit mai degrabă abătut din sediul DNA, însă a încercat să pară optimist. „Eu sunt încrezător, însă nu vreau să mă hazardez. La alegerile prezidenţiale m-am bucurat ca prostănacul după exit-poll-uri, iar a doua zi Băsescu era preşedinte pentru încă un mandat. Tocmai de aceea, acum prefer să fiu rezervat. Eu cred că am răspuns corect la toate întrebările procurorilor, însă până nu se dau rezultatele oficiale, nu e nimic sigur. Sper ca de data astă să fiu declarat câştigător şi să fiu în arest nu doar o noapte, cât am fost preşedinte al României” a declarat Geoană.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Monday, 03.05.2010 11:37 Politic

National Cinematografic