Mircea Geoană este devastat. După ce a pierdut alegerile prezidenţiale şi şefia PSD, el a primit verdict negativ şi din partea magistraţilor. Parchetul de la lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României a dat o rezoluţie de neîncepere a urmăririi penale (NUP) în dosarul lui Geoană. „Nu se poate să mi se refuze şi acest dosar, cred că o să clachez. Mă las de tot, plec din ţară”, s-ar fi destăinuit Geoană unor apropiaţi.

Geoană nu înţelege cum un prostănac de talia lui Penescu, de exemplu, ajunge pentru a doua oară în arest preventiv, pentru două dosare legate între ele, iar el este ignorat complet de magistraţi. „Nimeni nu mă vrea, toţi mă refuză. M-a refuzat poporul pentru Băsescu, m-au refuzat pesediştii pentru Ponta, acum îmi dau cu flit şi magistraţii. Oare chiar trebuie să omor un om ca să fiu şi eu băgat în seamă de cineva?” s-a întrebat retoric Geoană.

El bănuieşte că totul i se trage de la Traian Băsescu şi de la acoliţii lui. „Băse şi oamenii lui sunt de vină. Sunt sigur că magistraţii au fost atacaţi energetic cu flacăra violet pentru a fi influenţaţi.”

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Wednesday, 12.05.2010 13:57 Politic

National Cinematografic