piata_constitutiei_va_deveni_piata_prostitutieiSurse credibile de la Cotroceni susţin că Traian Băsescu îl obligă pe Emil Boc să acceseze site-ul nostru şi să-i povestească pe scurt tot ce se postăm. Acest scenariu este confirmat de faptul că Traian Băsescu a aflat de isprava paparazzilor noştri, care au surprins-o pe Elena Udrea în compania şefului delegaţiei FMI, Jeffrey Franks. Şi, conform aceloraşi surse, şeful statului a fost profund mişcat de gestul Elenei Udrea, el fiind convins că aceasta s-a aruncat în braţele lui Jeffrey Franks exclusiv pentru binele României.


Astfel, Elena Udrea este privită acum drept o eroină a poporului, căreia orice român ar trebui să-i fie recunoscător. „De la Ecaterina Teodoroiu încoace n-am mai avut o eroină aşa mare ca Udrea!”, s-ar fi confesat şeful statului consilierilor săi. Şi, ca să-i răsplătească sacrificiul, Băsescu vrea să dezvelească bustul Elenei Udrea în Piaţa Constituţiei. Nu al ei personal, ci o replică din bronz al acestuia. Mai mult, în semn de respect pentru sacrificiul blondei de la turism, el vrea ca Piaţa Constituţiei să fie redenumită Piaţa Prostituţiei.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Saturday, 15.05.2010 11:26 Politic

National Cinematografic