Miile de demonstraţi veniţi pentru a protesta azi în Piaţa Victoriei au dus la o creştere spectaculoasă a veniturilor hypermarketurilor din Bucureşti. Înainte de a se prezenta la miting, protestatarii au luat cu asalt hypermaketurile bucureştene ca să-şi cumpere obiectul muncii pe care au ajuns să o presteze, respectiv sapă de lemn. „Încasările noastre s-au triplat azi”, ne-a declarat entuziasmat un director de vânzări de la Carrefour.

„Am muncit 40 de ani ca să ce? Mama lor de guvernanţi! Am fost profesor universitar, iar acum mi-au tăiat din pensie şi m-au trimis la sapă de lemn. O cumpăr de nevoie, nu pentru că îmi convine situaţia, vă daţi seama”, ne-a spus un pensionar care tocmai îşi achiziţionase o sapă de lemn. „Sper să renunţ la ea cât mai degrabă”, a încheiat acesta.

Se pare că a avut loc şi un incident în hypermarketul Cora, unde demonstranţii aflaţi la raionul de unelte agricole au dat nas în creştet cu Emil Boc. Se pare că acesta venise ca să-şi cumpere o coasă, după ce a fost rugat de Traian Băsescu să-i cosească iarba din curtea Palatului Cotroceni. Boc a fost agresat de demonstraţi şi s-a ales cu mai multe vânătăi, însă a scăpat în cele din urmă după ce s-a ascuns în raionul de copii, sub un pătuţ.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 19.05.2010 12:31 Politic

National Cinematografic