După Lucian Bute, un alt sportiv face cinste României prin performanţele sale. Ieri a fost stabilit un nou record mondial în proba de alergarea pedelistului. Performerul a preferat însă să rămână anonim. Totuşi, imaginile cu pedelistul alergat şi evacuat cu ajutorul jandarmilor stau dovadă pentru performanţa înregistrată ieri. Iar faptul că pedelistul a scos un timp bun face performanţa şi mai valoroasă.

Evenimentul a speriat pedeliştii, care pun la cale o strategie prin care să evite alte incidente similare. Astfel, sursele noastre ne-au dezvălut că mai marii PDL-ului l-au chemat de urgenţă pe Cătălin Botezatu, pe care l-au rugat să le creeze o linie vestimentară cu ajutorul căreia să se camufleze când mai apar în public. Pe viitor, pedeliştii vor purta costume de pensionari sau cerşetori, pentru a se pierde mai uşor în mulţime. Pedelistele, în schimb, vor fi obligate să poarte vălul islamic. De asemenea, pedeliştilor li s-a recomandat să nu mai apară în public după lăsarea nopţii.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Thursday, 20.05.2010 12:47 Politic

National Cinematografic