Mii de români au ieşit în stradă pentru saluta revenirea pe tron a regelui Mihai I, singurul care mai poate salva România de la un dezastru doar aşezându-se pe tron. Majestatea Sa Mihai I de Hohenzollern – Sigmaringen este aşteptat în cursul acestei zile să depună jurământul de credinţă în faţa patriarhului Daniel, a unui sobor de preoţi şi a unui logoped, care se va asigura că regele pronunţă integral jurâmăntul, cu tot cu consoane.

 

Faptul că România vrea să vândă Ardealul pentru a acoperi deficitul bugetar l-a convins pe rege să lase deoparte orice orgoliu nobiliar şi să revină de urgenţă la Palatul Regal. „Mi-au ajuns la urechi nişte zvonuri. Nu pot sta cu mâinile-n sân văzând cum cea mai mare realizare a bunicului meu, Marea Unire de la 1918, este transformată în Marea Urină de un litru şi 918 grame.”

 

Întrebat de reporterii TNR despre componenţa viitorului consiliu de miniştri, Majestatea Sa a răspuns simplu şi nazal: „Nu m-am gândit. Dar vă spun, sunt hotărât, şi hotărârea mea e definitivă. E vorba de datorie. Eu am o datorie către români, românii au multe datorii la bănci iar ţara are o datorie la FMI, şi asta nu-mi dă pace. Mă simt îngropat în datorii, deci trebuie să fiu rege. N-am încotro, altfel voi fi îngropat, cum am spus.”

 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de adi | Friday, 28.05.2010 12:35 Politic

National Cinematografic