Mii de români au ieşit în stradă pentru saluta revenirea pe tron a regelui Mihai I, singurul care mai poate salva România de la un dezastru doar aşezându-se pe tron. Majestatea Sa Mihai I de Hohenzollern – Sigmaringen este aşteptat în cursul acestei zile să depună jurământul de credinţă în faţa patriarhului Daniel, a unui sobor de preoţi şi a unui logoped, care se va asigura că regele pronunţă integral jurâmăntul, cu tot cu consoane.

 

Faptul că România vrea să vândă Ardealul pentru a acoperi deficitul bugetar l-a convins pe rege să lase deoparte orice orgoliu nobiliar şi să revină de urgenţă la Palatul Regal. „Mi-au ajuns la urechi nişte zvonuri. Nu pot sta cu mâinile-n sân văzând cum cea mai mare realizare a bunicului meu, Marea Unire de la 1918, este transformată în Marea Urină de un litru şi 918 grame.”

 

Întrebat de reporterii TNR despre componenţa viitorului consiliu de miniştri, Majestatea Sa a răspuns simplu şi nazal: „Nu m-am gândit. Dar vă spun, sunt hotărât, şi hotărârea mea e definitivă. E vorba de datorie. Eu am o datorie către români, românii au multe datorii la bănci iar ţara are o datorie la FMI, şi asta nu-mi dă pace. Mă simt îngropat în datorii, deci trebuie să fiu rege. N-am încotro, altfel voi fi îngropat, cum am spus.”

 

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de adi | Friday, 28.05.2010 09:35 Politic

National Cinematografic