Purtătoarea de cuvânt a Guvernului, Ioana Muntean, a declarat azi, în cadrul unei conferinţe de presă, că măsurile de austeritate postate pe site-ul Guvernului sunt nişte prostii. Ea a adăugat că propunerile legislative de pe site-ul Executivului numai nişte idioţi ar putea să le implementeze.


“Măsurile postate pe site-ul Guvernului sunt o prostie. Numai nişte idioţi ar tăia pensiile mici, de exemplu. Trebuie să dai dovadă de lipsă de perspectivă ca să recurgi la un astfel de gest. Propunerile legislative sunt cel puţin suspecte, pentru că nimeni nu poate fi atît de lipsit de creier încât să recurgă la astfel de măsuri. Cel mai probabil, site-ul Guvernului a fost atacat de hackeri angajaţi de adversarii noştri politici. Ei au scris imbecilităţile de pe site”, a declarat Ioana Muntean.

Ea spune că la fel s-a întâmplat şi pe site-urile de ministere din România. “Apar acolo tot felul de propuneri legislative fără sens, licitaţii publice câştigate de firme dubioase, pe nişte sume de 2-3 ori mai mari decât ar fi fost normal. Bănuim că tot din cauza hackerilor apar astfel de imbecilităţi pe aceste site-uri”, a încheiat Ioana Muntean.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 31.05.2010 13:30 Politic

National Cinematografic