Ieri seară la emisiunea Ştirea Zilei de pe Antena 3 am putut vedea cea mai stângace cerere în căsătorie din istoria televiziunii. Deputatul PDL Cristian Boureanu şi-a făcut curaj şi i-a cerut mâna Gabrielei într-un mod cu totul inedit: făcând-o albie de porci. O dovadă în plus că dragostea democrat-liberarului nu cunoaşte limite, nici măcar limitele bunului simţ.

 

Gabriela i-a răspuns la fel de pasional, poftindu-l la masă, la toaletă. El şi-a dat imediat seama că are o şansă unică, ce nu trebuie ratată, aşa că plusat, intuit că iubita sa ia masa în acelaşi loc în fiecare seară.

 

După ce au epuizat subiectele siropoase, cei doi au trecut la aspecte mai pragmatice ale vieţii de cuplu. Care cu cine s-a mai culcat înainte, de câte ori, cu ce surse de venit pot se contribuie la bugetul familiei. În urma discuţiei a rezultat că tânăra familie nu va duce lipsuri materiale, bugetul familiei urmând să aibă două surse puternice de finaţare: Dan Voiculescu din partea ei şi Bugetul de Stat din partea lui.

 

Până la finalul emisiunii, cei doi îndrăgostiţi au lăsat la o parte pudoarea şi s-au scuipat ştrengăreşte, mai întâi pe obraz şi apoi pe direct pe gură, în aplauzele tuturor. Apoi, pe un ton oficial, şi-au jurat unul altuia că se vor judeca prin tribunale până când moartea îi va despărţi. OTV, ia-ţi vacanţă, tati!

 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de adi | Tuesday, 01.06.2010 15:45 Politic

National Cinematografic