Click! are o campanie prin intermediul căreia diverse personaje publice (că personalităţi nu prea e cazul) donează obiecte personale pentru a fi scoase la licitaţie, urmând sa sumele adunate să fie donate pentru ajutorarea unor copii. C-aşa preferă Patricu, nu să dea el, ci să-i facă pe alţii să dea în numele publicaţiei pe care o patronează. Ultimul intrat în campania asta e primarul Sectorului 6, Cristian Poteraş. Care, deşi are de unde da, că a adunat destul de când e primar, a oferit spre licitare o pereche de chiloţi, cel mai probabil doar pentru că nu-l mai încap.

 

Oficial, ce a donat Poteraş se numeşte costum de luptător, însă la bază tot chiloţi rămân. Sau, dacă vreţi, un fel de costum de baie dintr-o bucată, în care fostul luptător şi actual primar participa la concursuri de lupte. Iar în timpul liber probabil că făcea plajă pe litoral în el.

 

Mă întreb însă, cine ar vrea aşa-zisul costum de luptător al lui Cristian Poteraş? Şi, mai ales, de ce, ca să facă ce cu el? De fapt, pentru liniştea mea, mai bine să nu încerc să-mi răspund la această întrebare şi nici să nu încerc să mi-l imaginez pe cel care îi va cumpăra.

chilotii_lui_poteras_au_fost_scosi_la_licitatie

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Tuesday, 08.06.2010 15:31 Politic

National Cinematografic