Moammar Gaddafi a venit în Statele Unite pentru Adunarea Generală a ONU cu tot cu cort, pe care şi l-a instalat undeva la nord de New York, pe o proprietate a lui Donald Trump.

 

Probabil că Gaddafi a ales să meargă în Statele Unite cu cortul pentru că şi-a dat seama că iese mai ieftin aşa.


Se pare că, imediat ce a ajuns la New York, preşedintele libian i-a întrebat pe oficialii ONU unde este campingul. Când a auzit că nu au aşa ceva, el s-a interesat dacă există măcar un complex de căsuţe cu duşul la comun, că şi alea au preţuri accesibile.

 

Locuitorii din zona unde s-a stabilit până la urmă Gaddafi au cerut evacuarea cortului, crezând probabil că acolo se bun bazele unei tabere ilegale de romi sau, cum le spune Mădălin Voicu, ţigani.

 

Oricum, mulţi dintre cei care ştiu ceva-ceva despre adevăratul locatar al cortului au început deja să bârfească: “Am auzit că ăla era în ţara lui preşedinte. Dar ce să-i faci, şi-a luat lumea în cap pentru o viaţă mai bună.”

 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Dan | Thursday, 24.09.2009 18:34 Politic

National Cinematografic