psd_reclama_reducerea_salariilor_la_staborul_tiganescPartidul Social Democrat nu este mulţumit de decizia CCR de azi, care a stabilit că doar tăierea pensiilor cu 15% este neconstituţională, nu şi tăierea salariilor bugetarilor cu 25 %. Pesediştii spun că nu renunţă la luptă şi că vor reclama legea de reducere a salariilor din sistemul bugetar la Staborul Ţigănesc.


Decizia luată azi de CCR este o mare bulibăşală. Nu înţeleg de ce bugetarii sunt discriminţi în halul acesta. Nu se poate să ne ţigănim în halul ăsta cât timp e vorba de cetăţeni cu drepturi egale. Dacă CCR nu revine asupra deciziei, vom merge mai departe. Voi merge în faţa staborului suprem al ţiganilor şi voi cere o decizie care să declare neconstituţională şi reducerea salariilor bugetarilor cu 25%”, a declarat, în exclusivitate pentru TNR, Adrian Năstase, cel mandatat de PSD să se ocupe de caz.

PSD spun că decizia Staborului este cea mai relevantă, cu atât mai mult cu cât nici un membru de stabor nu lucrează în sistemul bugetar. „Spre deosebire de magistraţii CCR, care sunt plătiţi cu bani de la bugetul de stat, Staborul are o independenţă totală, fapt care practic garantează pentru corectitudinea şi justeţea deciziei sale”, a precizaz Adrian Năstase.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Friday, 25.06.2010 14:07 Politic

National Cinematografic