bulevardul_aviatorilor_reabilitatTNR a aflat motivul pentru care reabilitarea Bulevardului Aviatorilor din Bucureşti durează atât de mult. La mijloc a fost, se pare, o gravă confuzie: din cauza denumirii pe care o poartă bulevardul, firma care se ocupă de reabilitarea lui a crezut iniţial, că trebuie să transforme bulevardul în pistă pentru avioane.Vina îi aparţine şi primarului Sorin Oprescu, care le-ar fi spus constructorilor (în cadru privat, ce-i drept) ce aşteaptă de la ei: „Nu mai vreau să se circule cu viteza melcului pe acest bulevard, vreau să simtă lumea că îşi ia zborul când intră pe Aviatorilor”.

Din cauza acestei confuzii s-au pierdut foarte multe luni de muncă, plus foarte mulţi bani. Materialele comandate pentru construirea unei piste de avioane pe Aviatorilor au fost deja plătite, dar acestea nu pot fi folosite pentru construirea unui bulevard dedicat maşinilor. Dacă Sorin Oprescu nu reuşeşte să obţină fonduri noi, fie va renunţa la reabilitarea bulevardului, fie îl va transforma în pistă pentru avioane.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Friday, 02.07.2010 11:41 Politic

National Cinematografic