Elena Udrea a decis să copieze fotomodelele internaţionale, care se înghesuie să promită că vor face striptease dacă echipa lor preferată va câştiga Cupa Mondială de Fotbal din Africa de Sud. Astfel, ministra de la Turism a promis azi că va face striptease în Piaţa Constituţiei dacă digul de la Galaţi va rezista cel puţin 3 zile.


Traian Băsescu a salutat decizia Elenei Udrea, însă a rugat-o să efectueze stripteasul după ora 20:00, după ce premierul Emil Boc merge la culcare. „Elena Udrea a demonstrat încă o dată că nu întâmplător face parte din Guvern. Exemplul ei ar trebui să inspire tinerii politicieni. O dovadă mai clară decât asta că Elena Udrea se gândeşte în primul rând la popor nu cred că există”, ar fi declarat preşedintele Traian Băsescu.

Gestul Elenei Udrea se pare că a inspirat-o şi pe Elena Băsescu, care a promis că va face, la rândul ei, un număr se striptease dacă România va ieşi din criză pe perioada mandatului tatălui său.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 06.07.2010 16:01 Politic

National Cinematografic