poarta_sarutului_in_curPentru că zilele astea e plecat pe teren pentru a urmări bunul mers al inundaţiilor, Băsescu a lăsat la Cotroceni, să-i ţină locul, o statuie. Este vorba despre celebra Poartă a Sărutului în Cur, realizată de renumitul sculptor Cristian Pupincescu.

Poarta, care a fost amplasată în fundul curţii Palatului Cotroceni, urmează să-i primească aproape personal pe toţi jurnaliştii şi politicienii care l-ar fi vizitat, în mod normal, pe preşedinte.

La inaugurare au luat parte Radu Moraru, Andreea Pora şi Mircea Marian. Ei au trecut, pe rând, pe sub Poarta Sărutului în Cur, arătându-şi astfel, cumva indirect, preţuirea pentru Traian Băsescu. Prezent prin telefon, preşedintele a declarat că regretă că nu participă şi el la ceremonie, pentru a simţi pe pielea lui ce înseamnă să fii admirat de o parte a presei. Mai exact, de cealaltă parte a presei.

 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Wednesday, 07.07.2010 00:00 Politic

National Cinematografic