eba_in_parlamentul_euroopean_videoElena Băsescu profită de faptul că şedinţele Parlamentului European nu sunt mediatizate intens în România şi se face de râs ori de câte ori are ocazia să vorbească. TNR a intrat în posesia unui film în care mezina preşedintelui Traian Băsescu se ia la trântă cu toate formele de decenţă posibile, în cadrul unei intervenţii de 1 minut în Parlamentul European. Halucinant este faptul că Elena Băsescu pare că a uitat să vorbească limba română. Ceea ce nu-i un lucru rău până la urmă – mai bine s-o uite, decât s-o maltrateze.

Elena Băsescu profită de faptul că şedinţele Parlamentului European nu sunt mediatizate intens în România şi se face de râs ori de câte ori are ocazia să ia cuvântul în plen. TNR a intrat în posesia unui film în care mezina preşedintelui Traian Băsescu se ia la trântă cu toate formele de decenţă posibile, în cadrul unei intervenţii de 1 minut în Parlamentul European. Halucinant este faptul că Elena Băsescu pare că a uitat să vorbească limba română. Ceea ce nu-i un lucru rău până la urmă – mai bine s-o uite, decât s-o maltrateze.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de TNR | Sunday, 11.07.2010 22:00 Politic

National Cinematografic