Traian Băsescu a anunţat astăzi că nu are de gând să se retragă din politică la sfârşitul mandatului de preşedinte. El vrea să candideze pentru primăria oraşului Făurei, pentru a reveni la vechea lui dragoste, administraţia locală. Iniţial, planul era să ocupe din nou fotoliul de primar al Capitalei, dar acum nu mai are nicio şansă. De fapt, Băsescu nu este sigur nici de primăria Făureiului şi s-ar mulţumi, din câte se pare, cu un post de consilier local.

 

Întrebat despre posibila candidatură a preşedintelui, liderul organizaţiei PDL Făurei nu a vrut să dea prea multe amănunte. Potrivit lui, Băsescu va candida pentru un post de consilier local, însă undeva pe la coada listei, cel mai probabil pe o poziţie neeligibilă. Practic, singura şansă a preşedintelui ar fi să se retragă un alt candidat al PDL-ului.

 

Dacă  nu reuşeşte la viitoarele alegeri locale, Băsescu poate fi sigur de un post de funcţionar la primăria Făureiului. E adevărat, salariul ar fi de numai 8 milioane de lei vechi, poate chiar mai mic dacă luăm în calcul reducerea de 25%, dar cel puţin face şi el rost de un loc călduţ, la stat. Serviciu sigur, program de muncă lejer, vinerea pleacă acasă la 3, mai ia şi bonuri de masă.

 

Numai să nu câştige primăria Făureiului cineva care nu-i e rudă sau foarte bun prieten, că sigur îl dă afară pentru tot ce a făcut în aştia şase ani.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Dan | Tuesday, 13.07.2010 12:40 Politic

National Cinematografic