umbrele_rechemate_in_serviceCorpul de control al Guvernului, aflat sub conducerea directă a premierului Emil Boc, a finalizat analiza preliminară a motivelor pentru care inundaţiile din Moldova au afectat negativ atât de multe persoane. Principala concluzie a specialiştilor Guvernului este că inundaţiile sunt intim legate de umbrelele folosite de sinistraţi.

Nicolae Umbreleanu, şeful comisiei de anchetă: „În urma verificărilor făcute la faţa locului, am descoperit cu stupoare că în toate zonele inundate oamenii au apelat intens la umbrele. Comparativ, în zonele în care nu a plouat, umbrelele nu au fost folosite deloc. Concluzia este, astfel, clară: inundaţiile au legătură cu folosirea umbrelelor.”

Astfel, prima măsură luată de Guvern este rechemarea în service a tuturor umbrelelor folosite în Moldova, pentru verificări suplimentare. „Nu ştim sigur dacă e vorba de o defecţiune a umbrelelor, sau pur şi simplu prezenţa lor afectează negativ populaţia. Singura certitudine este că inundaţiile au legătură cu umbrelele. E singura pistă pe care o avem, dar e suficient de plauzibilă pentru a merge pe ea”, a declarat Emil Boc.

Premierul n-a pierdut ocazia de a-i felicita pe membrii comisiei pentru profesionalismul cu care au analizat situaţia. „Oamenii aceştia sunt eroi, au venit cu e explicaţie plauzibilă pentru cauzele inundaţiilor într-un timp record”, a spus acesta.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Tuesday, 13.07.2010 14:43 Politic

National Cinematografic