Fuhrerul german Adolf Hitler a declarat astăzi că, pentru a depăşi criza, Germania trebuie să eradicheze evaziunea fiscală, poate chiar şi pe evazionişti.  El a amintit încă o dată, dacă mai era nevoie, că Reichul are nevoie de bani la buget.

 

“O grămadă de persoane s-au pensionat pe caz de boală. Nu vreau să comentez acum felul în care au fost date adeverinţele medicale, dar vin şi vă întreb: Are nevoie ţara de atâţia handicapaţi?”

 

Hitler i-a anunţat pe nemţi că declară război evaziunii fiscale şi Poloniei, deoarece numai aşa poate Germania să iasă din criză. El a spus că toţi evazioniştii şi polonezii care se împotrivesc măsurilor sale vor ajunge după gratii.

 

În altă ordine de idei, Fuhrerul a anunţat toleranţă zero atât faţă de cei care nu-şi plătesc dările către Reich, cât şi faţă de toate minorităţile, în general.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Dan | Monday, 19.07.2010 11:38 Politic

National Cinematografic