Fuhrerul german Adolf Hitler a declarat astăzi că, pentru a depăşi criza, Germania trebuie să eradicheze evaziunea fiscală, poate chiar şi pe evazionişti.  El a amintit încă o dată, dacă mai era nevoie, că Reichul are nevoie de bani la buget.

 

“O grămadă de persoane s-au pensionat pe caz de boală. Nu vreau să comentez acum felul în care au fost date adeverinţele medicale, dar vin şi vă întreb: Are nevoie ţara de atâţia handicapaţi?”

 

Hitler i-a anunţat pe nemţi că declară război evaziunii fiscale şi Poloniei, deoarece numai aşa poate Germania să iasă din criză. El a spus că toţi evazioniştii şi polonezii care se împotrivesc măsurilor sale vor ajunge după gratii.

 

În altă ordine de idei, Fuhrerul a anunţat toleranţă zero atât faţă de cei care nu-şi plătesc dările către Reich, cât şi faţă de toate minorităţile, în general.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Dan | Monday, 19.07.2010 14:38 Politic

National Cinematografic