Din cauza bugetului de austeritate, Băsescu nu şi-a permis să meargă şi el în China, acolo unde Udrea a lansat noul slogan de promovare a turismului românesc. Se pare că aeronava prezidenţială nu a putut decola din cauza vremurilor nefavorabile. Un zbor ar fi fost prea costisitor pentru bugetul oricum foarte sărac al ţării.


Până la urmă, Băsescu a ajuns în China, însă ca pasager clandestin. El s-a urcat pe aripa unui avion şi, dând dovadă de tărie – de caracter şi nu numai –, a rezistat până la Beijing. Se pare că pre;edintele nu a călătorit singur. Alături de el, a zburat şi consilierul prezidenţial Cristian Preda, care, atunci când vedea că Băsescu aţipeşte şi e în pericol să cadă, îi striga, oarecum inexplicabil: “Sârma, bă!”


Un cititor al site-ului nostru l-a fotografiat cu telefonul mobil pe Băsescu timpul zborului. Orice s-ar zice, avem un preşedinte călător.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Friday, 30.07.2010 00:00 Politic

National Cinematografic