Băsescu a declarat că s-a dus la medic din cauză că şi-a băgat invers un beţişor de scobit în ureche. În mod straniu, presa a înghiţit povestea. Nimeni nu s-a gândit că un băţ de scobit în ureche nu are cum să fie băgat invers. La ambele capete este la fel. Poţi să o dai în bară doar dacă una dintre extremităţi e mânjită cu căcat.

 

Singura explicaţie rezonabilă - dacă o putem numi aşa - e că Băsescu a încercat să se scobească în ureche cu o vată pe băţ. Pe care, desigur, a luat-o cu forţa de la gura unui copil.


Din destăinuirea preşedintelui mai reţinem ceva. În fiecare dimineaţă, înoată un sfert de oră. Băsescu vrea să se menţină în formă, orice antrenament e bun, niciodată nu ştii când ai nevoie să părăseşti corabia. Dacă Ceauşescu lua nişte lecţii de zbor cu elicopterul, nu mai apela la alţii şi poate nu ajungea acolo unde a ajuns.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Dan | Thursday, 05.08.2010 15:35 Politic

National Cinematografic