Tot aud la ştiri că Boc vrea să-i impoziteze pe manelişti. Nu ştiu ce-o să le mai ia, că toţi maneliştii pe care îi ştiu trăiesc de pe o zi pe alta, abia au după ce bea bere Noroc la pet. Am un vecin manelist care ascultă doar manele descărcate de pe oDC, nu-şi permite să cumpere CD-uri originale. Doar în ziua de ajutor de şomaj îşi mai ia câte o casetă audio din talcioc, să asculte în maşină când merge la ţară.

 

În plus, nu înţeleg de ce ar vrea să-i impoziteze tocmai pe manelişti. Pe metalişti şi pe punkeri de ce îi ocoleşte, îi e frică de ei pentru că se îmbracă în negru şi-s mai fioroşi? Dacă e să ne gândim la buget, cel mai bine ar fi să-i impoziteze la sânge pe hipsteri. Ăştia lucrează în multinaţionale şi câştigă un porcoi de bani. Poate se gândeşte Boc la o taxă pe converşi, ceva.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Dan | Monday, 09.08.2010 13:09 Politic

National Cinematografic