Cînd e vorba de prostii şi, în general, de chestii care afectează negativ populaţia, politicienii noştri chiar se ţin de cuvînt. Exact cum au anunţat încă de acum două zile, toţi miniştrii PSD şi-au depus azi demisia, ca urmare a faptului că Traian Băsescu a semnat ordinul de revocare al lui Dan Nica. Bravo băieţi, vedeţi că se poate! Ciudat însă că v-a luat atît de mult timp ca să vă prindeţi care-i treaba cu Băsescu...

Faza nasoală e că noi, acum, nu prea mai avem guvern funcţional. Deci nu prea e de bine ce s-a întîmplat. Criză economică aveam, criză de medicamente la fel, acum avem şi criză politică. Sper să prindem ziua în care o sa intre în criză incompetenţa politicienilor români şi nu vom mai avea noi de cine rîde. Din păcate mai e pînă acolo, Boc încă e tînăr.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Thursday, 01.10.2009 12:14 Politic

National Cinematografic