sarkozy_hitler_121

După ce a îmbarcat sute de ţigani în avioane cu destinţia România, Sarkozy şi-a dezvăluit planurile de viitor: Vrea să cucerească Polonia. Până la sfârşitul acestui an, preşedintele francez are de gând să deplaseze mai multe divizii motorizate la graniţa vestică a Poloniei, pentru a declanşa un atac nimicitor asupra acestei ţări.

 

Sarkozy a declarat că nu se mai poate aşa, că Franţa are nevoie de spaţiu vital. El este de părere că gloriosul popor francez, de rasă superioară şi origine controlată, merită să beneficieze de întinsele teritorii din estul Europei. Acestea sunt ocupate momentan de rase inferioare, precum slavii, ţiganii şi botoşenenii. Sarkozy le va subjuga pe toate şi le va trimite la munca de jos, să joace în echipa naţională a Franţei, alături de negrii din Africa.

sarkozy_i-a_expulzat_pe_tigani

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Friday, 20.08.2010 17:40 Politic

National Cinematografic