basescu_bate_la_neptunPotrivit site-ului cotidianul.ro, pixelul albastru a făcut o nouă victimă. Aflat la Neptun în vacanţă, preşedintele Traian Băsescu ar fi pălmuit un bărbat numai pentru că acesta îi striga în faţă „Ruşine !”. Iată cum s-ar fi petrecut evenimentul.

După spusele victimei incidentului, avocatul Dan Chitic, el şi soţia sa se plimbau paşnici pe faleză. La un moment dat, dintr-o cârciumă tocmai ieşea beat preşedintele Băsescu. Chitic i-a strigat cu sinceritate „Ruşine!”, iar Băsescu s-a dus la el şi i-a tras un dos de palmă, procedeu cunoscut şi sub numele „perversa ca pe Târgu Ocna”.


Imediat ce a auzit că este acuzat de lovirea unui cetăţean, preşedintele a recunoscut imediat stilul lui Dinu Patriciu. „Trebuie să văd şi eu acea casetă. Poate a zis bărbatul ceva, m-a înjurat...” Când a aflat că nu există nicio casetă, Băsescu a hotărât imediat să facă lumină: „În acest caz, jur pe Biblie că nu l-am lovit pe acel bărbat, nici cu genunchiul în stomac şi nici cu capul în gură. Ruşine să-ţi fie, Dinu Patriciu.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de adi | Monday, 23.08.2010 20:32 Politic

National Cinematografic