basescu_bate_la_neptunPotrivit site-ului cotidianul.ro, pixelul albastru a făcut o nouă victimă. Aflat la Neptun în vacanţă, preşedintele Traian Băsescu ar fi pălmuit un bărbat numai pentru că acesta îi striga în faţă „Ruşine !”. Iată cum s-ar fi petrecut evenimentul.

După spusele victimei incidentului, avocatul Dan Chitic, el şi soţia sa se plimbau paşnici pe faleză. La un moment dat, dintr-o cârciumă tocmai ieşea beat preşedintele Băsescu. Chitic i-a strigat cu sinceritate „Ruşine!”, iar Băsescu s-a dus la el şi i-a tras un dos de palmă, procedeu cunoscut şi sub numele „perversa ca pe Târgu Ocna”.


Imediat ce a auzit că este acuzat de lovirea unui cetăţean, preşedintele a recunoscut imediat stilul lui Dinu Patriciu. „Trebuie să văd şi eu acea casetă. Poate a zis bărbatul ceva, m-a înjurat...” Când a aflat că nu există nicio casetă, Băsescu a hotărât imediat să facă lumină: „În acest caz, jur pe Biblie că nu l-am lovit pe acel bărbat, nici cu genunchiul în stomac şi nici cu capul în gură. Ruşine să-ţi fie, Dinu Patriciu.”

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de adi | Monday, 23.08.2010 20:32 Politic

National Cinematografic