emil_boc_infirma_gravitatiaReporterii TNR s-au întâlnit azi cu premierul Emil Boc pentru a-i aminti că e căzut în cap. Înarmaţi cu filmarea din emisiunea lui Andrei Gheorge, în care se vede clar că Emil Boc a căzut în cap (de la o distanţă apreciabilă, raportat la înălţimea premierului), l-am rugat pe Boc să ne confirme că incidentul respectiv a avut loc din cauza efectului gravitaţional. Însă, spre surprinderea noastră, Emil Boc a infirmat teoria gravitaţiei.

 

TNR: Domnule premier, se spune că dumneavostră aţi căzut în cap în emisiunea lui Andrei Gheorghe din cauza efectului gravitaţional..

 

Emil Boc: Nu am această informaţie, am auzit-o spusă doar ca supoziţie, dar eu nu am cunoştiinţă de aşa ceva, nu ştiu de implicaţiile teoriei... Deci atâta vreme cât situaţia aceasta nu există, gravitaţia nu are nici o legătură cu faptul că am căzut în cap. Va trebui să-mi vină oamenii cu o analiză, pentru că o asemenea teorie nu mi s-a confirmat.

 

TNR: Totuşi, Newton este unul dintre cei mai mari fizicieni, iar el susţine că...

 

Emil Boc: Încă o dată vă repet: această teorie trebuie să aibă acoperire. Până nu o să am pe masă un raport, acestă teorie nu există.

 

Convinşi că n-au cu cine discuta, reporterii noştri au renunţat să-i amintească premierului de evoluţionism, cu atât mai mult cu cât în cazul lui Boc acesta pare să nu se confirme.

 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 27.08.2010 14:07 Politic

National Cinematografic