basescu_plateste_tribut_la_turciTraian Băsescu a anunţat astăzi că deficitul bugetar al Românie se datorează, în mare parte, sumelor imense de bani pe care le virăm în contul Turciei. Preşedintele susţine că, din cauza unei greşeli birocratice, ţara noastră a continuat să plătească tribut Înaltei Porţi care, între noi fie vorba, nici nu mai e aşa de înaltă.

Faptul a fost semnalat de noul ministru de finanţe, Gheorghe Ialomiţanu. El a descoperit mai multe facturi potrivit cărora numai luna asta au plecat din portul Constanţa, spre Istanbul, 20 de vapoare cu miere, cereale, vite, oi şi corcoduşe galbene, pentru ţuică. Documentele i-au şocat pe membrii Guvernului. Din ele reiese că în luna ianuarie, România le-a trimis turcilor 200 de copii preşcolari, care să fie crescuţi în legea lui Allah. Puii de ghiaur ar urma să cucerească lumea ca şoferi de TIR, vânzători de kebab şi fabricanţi de haine contrafăcute.

Pe lângă tributul în produse, România mai plăteşte Turciei şi nişte sume nesimţite, de care mai bine nu aflam, că ne facem sânge rău de pomană.

"Banii primiţi de la FMI abia acoperă jumătate din tributul anual", a declarat azi Traian Băsescu. "Practic, noi ţinem Turcia pe picioare, fiecare muncitor român duce în spinare un turc obez."

Preşedintele a declarat că România va continua totuşi să plătească tribut. Dacă în 1877, când ne-am câştigat independenţa, îi băteam pe turci, acum nu mai e la fel de sigură treaba şi e bine să nu ne riscăm.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Dan | Wednesday, 08.09.2010 17:49 Politic

National Cinematografic