vintu_se_joaca_cu_pletele_lui_basescuPentru că nu i-a căzut deloc bine arestul pentru 24 de ore, Sorin Ovidiu Vântu i-a urat  preşedintelui „ca, atunci când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, să-l văd în locul meu”. Chiar dacă acum îl acuză pe Băsescu că se afla în spatele arestării sale, Sorin Ovidiu Vântu n-a  fost întodeauna în poziţia de adversar al lui Traian Băsescu.


Pentru că nu i-a căzut deloc bine arestul pentru 24 de ore, Sorin Ovidiu Vântu i-a urat preşedintelui „ca, atunci când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, să-l văd în locul meu”. Chiar dacă acum îl acuză pe Băsescu că se afla în spatele arestării sale, Sorin Ovidiu Vântu n-a  fost întodeauna în poziţia de adversar al lui Traian Băsescu.

TNR a intrat în posesia unei imagini de arhivă, din care reiese că, acum câţiva ani, Vântu făcuse o adevărată pasiune pentru joaca în pletele lui Băsescu. Anii însă au trecut, la fel şi pletele lui Băsescu, iar odată cu ele şi prietenia dintre actualul preşedinte şi Vântu.

vintu_se_joaca_cu_pletele_lui_basescu

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de TNR | Thursday, 09.09.2010 16:20 Politic

National Cinematografic