vintu_se_joaca_cu_pletele_lui_basescuPentru că nu i-a căzut deloc bine arestul pentru 24 de ore, Sorin Ovidiu Vântu i-a urat  preşedintelui „ca, atunci când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, să-l văd în locul meu”. Chiar dacă acum îl acuză pe Băsescu că se afla în spatele arestării sale, Sorin Ovidiu Vântu n-a  fost întodeauna în poziţia de adversar al lui Traian Băsescu.


Pentru că nu i-a căzut deloc bine arestul pentru 24 de ore, Sorin Ovidiu Vântu i-a urat preşedintelui „ca, atunci când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, să-l văd în locul meu”. Chiar dacă acum îl acuză pe Băsescu că se afla în spatele arestării sale, Sorin Ovidiu Vântu n-a  fost întodeauna în poziţia de adversar al lui Traian Băsescu.

TNR a intrat în posesia unei imagini de arhivă, din care reiese că, acum câţiva ani, Vântu făcuse o adevărată pasiune pentru joaca în pletele lui Băsescu. Anii însă au trecut, la fel şi pletele lui Băsescu, iar odată cu ele şi prietenia dintre actualul preşedinte şi Vântu.

vintu_se_joaca_cu_pletele_lui_basescu

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Thursday, 09.09.2010 16:20 Politic

National Cinematografic