basescu_a_pipait-o_pe_udreaAflat în vizită la uzinele Dacia din Pitești, președintele țării s-a comportat foarte evaziv, şocându-i pe cei prezenţi cu dezinvoltura sa. El a mulțumit întâi conducerii uzinei pentru patriotismul de care a dat dovadă pe timpul acestei crize, după care i-a lăsat muţi de uimire pe toţi mărturisind că el este Mesia al culorilor.


În această inedită calitate a sa, Traian Băsescu a dat muncitorilor dezlegare la culoarea roşie. Astfel, prin bunăvoinţa sa providenţială, Mesia a permis ca şi alte maşini Dacia Duster să fie vopsite în roşu, nu doar maşina sa personală.


Apoi a declarat plin de optimism că ne aşteaptă vremuri bune: „Am vești bune pentru voi, în sfârșit am ieșit din criza economică. Ei, a fost greu? Eu v-am spus că se poate, dar voi nu... Și uite că am ieșit cu bine, întocmai ca anul trecut, de exemplu, când am mai ieșit o dată din criză. Sau ca acum doi ani, când am spus că pe noi nici nu ne atinge criza. Ei, n-am avut eu dreptate? Am avut, sigur că a avut.”


Vizibil excitat ceea ce tocmai spusese, preşedintele Băsescu nu s-a mai putut abţine şi a pipăit-o pe ministrul Turismului care tocmai trecea prin faţa sa, ciupind-o ştrengăreşte de sex în văzul tuturor.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de adi | Thursday, 16.09.2010 11:03 Politic

National Cinematografic