25 de europarlamentari români, prinși la o tăiere de porc într-un bar din Bruxelles

Procurorii europeni au destructurat încă o grupare infracțională ce acționa pe teritoriul Bruxellesului în urma unei descinderi făcute la un cunoscut club din localitate. Oamenii legii au intervenit crezând că e vorba tot de o orgie cu unguri pentru că se auzeau guițături din clădire.

„Am găsit asupra persoanelor prinse acolo cuțite foarte lungi precum și un aruncător de flăcări. Totodată unul din europarlamentari, Blaga Vasile, era îmbrăcat într-o geacă portocalie fosforescentă să nu fie confundat cu un porc”, au declarat anchetatorii. Singurul europarlamentar care a scăpat a fost Cristian Bușoi, pe care l-au trimis după țigări și apoi au închis ușa să nu mai poată intra înapoi motivând că „Bușoi e oricum refuzat la orice orgie”.

Se pare că acesta a fost cel care a alertat autoritățile, deși nu e singurul care a sunat la poliție. Vecinii au apelat alarmați la 112 când l-au văzut pe europarlamentarul Mihai Tudose ieșind pe geam pentru că au crezut că este vorba de un extraterestru.

În bar a fost capturat și un eruoparlamentar ungur care a crezut că este vorba de o orgie clasică și a venit glonț să sodomizeze porcul.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

3 decembrie 2020 16:34
Citește mai mult despre: porc

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult