uniforma_ssMinistrul Cătălin Baba a declarat că elevii n-ar trebui să mai vină la ore îmbrăcaţi în haine stridente de firmă, deoarece şcoala românească nu e Bamboo. El a propus reintroducerea uniformelor SS, care sunt foarte elegante şi, în plus, le insuflă copiilor un spirit formidabil al disciplinei.

“Dacă vor să fie respectaţi de profesori, elevii trebuie să impună respect”, a declarat ministrul Baba. „Uniforma nazistă e ideală pentru aşa ceva. Elegante, cu o cusătură ireproşabilă, nicio profesoară nu va rezista farmecelor unui mucos plin de coşuri care poartă o astfel de uniformă. Profele adoră băieţeii în uniformă, parcă îi învaţă carte mai cu drag.”

Uniformele SS au ajuns în şcoli din cauza unei confuzii. Ministerul Educaţiei ceruse haine mărimea S sau chiar mai mici, dar furnizorul a înţeles ce a vrut. Pentru elevii corpolenţi, Cătălin Baba a comandat haine XXXL, dar din păcate nu putem publica pe site minori purtând aşa ceva.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Dan | Friday, 17.09.2010 16:28 Politic

National Cinematografic