roberta-anastase-parlament2

Roberta Anastase a explicat de ce a numărat 161 de voturi atunci când în Camera Deputaţilor se aflau maxim 80 de parlamentari: Se pusese şi pe ea la socoteală.  Anastase şi-a dat seama imediat că nici scuza asta nu merge şi a venit cu alta.

În principiu, unele lucruri îi sunt permise unei doamne, iar Roberta Anastase este, orice s-ar zice, o doamnă. E normal ca o femeie să mintă când e vorba de numărul anilor, de numărul bărbaţilor cu care s-a culcat, de numărul parlamentarilor cu care se află în aceeaşi sală de şedinţe.

Imediat ce televiziunile au difuzat înregistrarea cu frauda din Parlament, părinţii Robertei i-au sărit în ajutor. Ei şi-au amintit că încă din clasa I fiica lor avea probleme cu număratul, motiv pentru care îşi lua multe rigle peste palmă. Acum a venit momentul să o ia din nou în mână.

Potrivit lui Corneliu Vadim Tudor, dacă Roberta Anastase nu frauda votul din Parlament, el ar fi câştigat detaşat. Multă lume nu ştie, dar el îşi depusese, cumva, candidatura pentru legea pensiilor şi spera să iasă victorios.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Dan | Tuesday, 21.09.2010 17:24 Politic

National Cinematografic