manifestiatie_de_multumireBucureştiul s-a îmbrăcat astăzi în straie de sărbătoare pentru a primi pe muncitorii entuziaşti din alte judeţe ale ţării, dornici să-şi exprime recunoştinţa sinceră pentru cei care ne conduc. Numeroase delegaţii de oameni ai muncii de la sate şi oraşe au venit astăzi, cu mic cu mare, în frumoasa noastră capitală pentru aduce un călduros omagiu Partidului şi celui mai iubit fiu al poporului, sub a căror atentă ocrotire noi înfăptuim astăzi totalitarismul.


 

Încă de la sosire, muncitorii entuziaşti au scandat lozinci patriotice, au intonat imnuri de luptă şi au recitat versuri înălţătoare, spre încântarea tuturor celor prezenţi. Apoi şefii de cadre au luat pe rând cuvântul, mulţumind fiecare în numele întregului colectiv pentru condiţiile excelente de trai pe care Partidul le asigură tuturor cetăţenilor ţării, numai lor nu.

banner_nu_vrem_respect

În aceşti ani de glorie s-au înălţat nenumărate locuinţe, spitale şi poduri, s-au pus bazele unei noi epoci de prosperitate, de pace şi colaborare între oameni. Toate aceste înfăptuiri ale coducătorilor noştri au avut un puernic ecou în inimile noastre, astfel că oamenii muncii şi-au adus astăzi un prinos de sinceră recunoştinţă, adevărat zălog al libertăţii şi neatârnării a 22 de miliane de români, minus două milioane care au plecat deja.

 

 

 

 

Tovarăşe Traian Băsescu, tovarăşă Emil Boc, din inimă vă mulţumim! Vom lăsa chezăşie generaţiilor care urmează toată puterea noastră de muncă şi gândul vostru vizionar. Iată, putem spune cu mândrie că astăzi, în faţa clădirii C.C. al PDL, din mii de piepturi au răsunat lozincile „Traian Băsescu, pace /ia Furadan, drace!” şi „Emil Boc, eroule  /mori în chinuri, boule!”
manifestante_provocatoare



beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de adi | Wednesday, 22.09.2010 19:52 Politic

National Cinematografic