cainii_politisti_protesteaza_in_stradaAflând de faptul că Guvernul le-a redus raţia de mâncare cu 25%, sute de câini poliţişti au ieşit în stradă pentru a participa la un miting de protest organizat de sindicatul Pro Rex. Manifestanţii au stat în şezut mai bine de două ore în Piaţa Victoriei, încercând să atragă atenţia asupra problemelor lor.


După ce au lătrat puţin a pagubă, câinii poliţişti au simţit că din clădirea Guvernului vine un puternic miros de căcat. Din obişnuinţă, s-au apucat să urmărească sursa şi au mers după miros mers până la Palatul Cotroceni, unde au continuat să-şi ceară drepturile.

Agitaţia a devenit insuportabilă, aşa că  poliţiştii au încercat să dialogheze cu preşedinte, scandând „Ieşi afară, javră ordinară.” În mod natural, preşedintele a vrut să ştie de ce este chemat afară din palat exact la ora când el freacă duda. Înainte de a-i răspunde preşedintelui de ce îl cheamă afară, poliţiştii s-au consultat întâi cu câinii, să se asigure că sunt pregătiţi pentru întrevederea cu preşedintele. Erau pregătiţi, deci i-au strigat: „Să te f..ă câinii, d-aia!”
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de adi | Friday, 24.09.2010 18:05 Politic

National Cinematografic