02_BAsescu_RZV_632074f80eCând Băsescu a renunţat la serviciile poliţiei rutiere, el se gândea în primul rând la amenzi şi etiloteste. Probabil că mulţi români ar vrea să scape de poliţiştii de la circulaţie, dar nu-i e oricui la îndemână să facă asta.

În plus, Băsescu se temea de poliţiştii din coloana lui oficială. El şi-a imaginat următorul scenariu: maşina prezidenţială ajunge la destinaţie, se opreşte, un poliţist de la circulaţie merge să-i deschidă portiera şi, în timp ce face asta, i se adresează pe un ton rece, profesional: “Ieşi afară, javră ordinară!”

 

Fără coloana maşinile de poliţie, Băsescu se expune problemelor  care apar în trafic. Poate, de exemplu, să dea peste vreun copil. Parcă-l auzi pe urmă: “Nu ştiu, a făcut copilul ceva, a traversat printr-un loc nepermis...”.

 

Bătăile între şoferi sunt o altă problemă. Din păcate pentru el, şi Boc a renunţat la serviciile poliţiei rutiere. Băsescu poate se mai descurcă în caz că iese cu bătaie, dar el ce face? E un bun încasator, dar nimic mai mult.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Dan | Monday, 27.09.2010 15:39 Politic

National Cinematografic