02_BAsescu_RZV_632074f80eCând Băsescu a renunţat la serviciile poliţiei rutiere, el se gândea în primul rând la amenzi şi etiloteste. Probabil că mulţi români ar vrea să scape de poliţiştii de la circulaţie, dar nu-i e oricui la îndemână să facă asta.

În plus, Băsescu se temea de poliţiştii din coloana lui oficială. El şi-a imaginat următorul scenariu: maşina prezidenţială ajunge la destinaţie, se opreşte, un poliţist de la circulaţie merge să-i deschidă portiera şi, în timp ce face asta, i se adresează pe un ton rece, profesional: “Ieşi afară, javră ordinară!”

 

Fără coloana maşinile de poliţie, Băsescu se expune problemelor  care apar în trafic. Poate, de exemplu, să dea peste vreun copil. Parcă-l auzi pe urmă: “Nu ştiu, a făcut copilul ceva, a traversat printr-un loc nepermis...”.

 

Bătăile între şoferi sunt o altă problemă. Din păcate pentru el, şi Boc a renunţat la serviciile poliţiei rutiere. Băsescu poate se mai descurcă în caz că iese cu bătaie, dar el ce face? E un bun încasator, dar nimic mai mult.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Dan | Monday, 27.09.2010 12:39 Politic

National Cinematografic