captura-de-baner-intre-bugetariGreviştii care vin zilnic în Bucureşti au început să preia modelul suporterilor ultras: ei se organizează în facţiuni, în funcţie de domeniul lor de activitate, şi lansează atacuri la adresa rivalilor din alte domenii. Ultimul incident de acest gen i-a avut în prim plan pe greviştii din învăţământ care, în urma unei intervenţii, cum e cunoscută printre ultraşi, au reuşit să captureze un baner al celor din sănătate.

Mai mult, ei s-au pozat cu captura şi au încărcat imaginea pe mai multe site-uri ale bugetarilor ultras. Totuşi, pentru a nu fi recunoscuţi, ei şi-au ascuns feţele înainte de a posta imaginea.

Conform codului ultras, bugetarii Sanitas trebuie acum să se desfiinţeze, tocmai pentru că le-a fost capturat de adversari banerul.

Bugetarii care se organizează în brigăzi sunt conştienţi că nu sunt bani pentru toţi bugetarii şi tocmai de accea recurg la gesturi de ultraşi. Ei speră ca bugetarii rămaşi fără baner să renunţe la proteste, ceea ce i-ar ajuta pe cei rămaşi să obţină mai uşor creşteri salariale de la Guvern.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Tuesday, 28.09.2010 15:03 Politic

National Cinematografic