300 de milioane de euro tocați pe panseluțe în Sectorul 1! Veganilor, nu vă e rușine? Nesătuilor!

Nu-i mai satură Dumnezeu pe vegani! Numai în Sectorul 1 al Capitalei, în ultimii 7 ani s-au cheltuit în jur de 300 de milioane de euro pentru panseluțe – unanim considerate un fel de delicatese de către veganii bucureșteni.

”În loc să facem școli și spitale, trebuie să cheltuim sume imense ca să hrănim veganii”, s-a revoltat cineva din primărie. ”Nu putem noi să plantăm atâtea panseluțe câte pot veganii mânca. Și pe urmă tot ei vin să se plângă pe Facebook că am cheltuit prea mulți bani pe panseluțe. Păi i-am cheltuit pentru că le mâncați voi, nesătuilor! Primarul Chiliman n-a pus gura măcar pe-o panseluță, veganii le-au mâncat pe toate.”

Cum e și firesc, cetățenii din Sectorul 1 sunt la rândul lor revoltați. ”Nu e normal să dăm atâția bani pe panseluțe, să aibă veganii ce mânca, în condițiile în care pentru mici primăria a cheltuit sume derizorii, de doar zeci de mii de euro. Ca să nu mai zic că n-am văzut cefe de porc plantate pe nicăieri. Asta e discriminare, mama lor de vegani!”, s-a revoltat un bucureștean de pe blvd. Banu Manta.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
26 august 2016 19:50
Citește mai mult despre: panselute vegan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult