guvernul_incurajeaza_imbolnavireaGuvernul Boc nu se teme să ia măsuri nepopulare pentru a salva economia ţării, ba dimpotrivă. După ce a tăiat salariile, pensiile, alocaţiile copiilor şi concediile de maternitate, acum reduce preţurile la medicamente cu 20% în speranţa că oamenii se vor îmbolnăvi mai des şi vor cheltui şi mai mulţi bani pentru a se vindeca.


Într-un comunicat de presă emis de Ministerul Sănătăţii, ministrul Cseke Attila scrie: „România nu are suficienţi bolnavi pentru a scoate din impas sistemul de sănătate: „Românii ne ignoră, nu dau pe la spital cu lunile. Nu prea se îmbolnăvesc, nu se tratează, iar banii îi dau pe mâncare. Oamenii s-ar îmbolnăvi mai des dacă şi-ar permite să se trateze, aşa că noi îi vom încuraja cu medicamente ieftine.”


După părerea prof dr. Adrian Streinu-Cercel, aceasta este o problemă de mentalitate, la noi, la români. „Oamenii ar putea fi ceva mai neglijenţi cu sănătatea lor, dar ei aleg mereu să se îmbrace gros când e frig afară, se spală pe mâini înainte de masă şi tot aşa. Nu vor să se îmbolnăvească, preţul medicamentelor îi sperie.” Tot el crede însă că există şi o rază de speranţă pentru noi: „Totuşi, odată îmbolnăviţi, oamenii sunt dispuşi să facă orice pentru sănătatea lor.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de adi | Thursday, 02.12.2010 19:05 Politic

National Cinematografic