legea_bugetuluiNoua lege a bugetului pentru anul 2011 a ajuns la Camera Deputaţilor şi a fost formulată în termeni cât se poate de clari: de acum încolo nu vom mai avea buget!


Lipsa bugetului pe anul 2011 este o consecinţă directă a unui calcul matematic foarte simplu. Premierul Emil Boc a încercat să explice acest calcul pentru reporterii TNR: „Păi întâi se fac adunările: am adunat PIB-ul cu accizele şi am tras linie. Apoi am făcut scăderile: am scăzut alocaţiile pentru copii, pensiile şi salariile. La sfârşit am împărţit totul. Între noi, desigur.”


Formula de calcul a legii bugetului este derivată din Legea lui Arhimede, un tip din Grecia care din păcate nu mai este printre noi. În timp ce se juca cu clăbucii în cadă, Arhimede a promulgat o lege care se referă în mod direct la bugetul nostru pe 2011: „Atunci când un buget (i.e. al României) este scufundat în rahat, el este împins de jos în sus şi înapoi în jos cu o forţă egală, deci constantă. Doamne-ajută!”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de adi | Monday, 06.12.2010 10:50 Politic

National Cinematografic