magazin_droguri_confiscate_copyANAF a deschis primul magazin de mărfuri confiscate din magazinele de vise, primul magazin de acest fel de pe piaţa de droguri din România. Atraşi de preţurile mici, junkiştii bucureşteni s-au înghesuit încă de dimineaţă la uşa ANAF-ului,  îndurând frigul şi foamea aşa cum fac şi acasă la ei.


Împinşi de un fel de nevoie, oamenii nu s-au lăsat descurajaţi de aglomeraţia din faţa magazinului: „Am spume la gură, sunt disperat!” ne explică un tânăr cu ochii tulburi, dependent de sare de baie. „Am un salariu de 530 de lei, iar soţia mea este şomeră. Cu ce să mă droghez la banii ăştia?”


La majoritatea drogurilor preţurile sunt modice, în jur de 15 lei doza, dar oamenii nu au bani nici de atât. O tânără mămică îşi ţine copilul în braţe şi se vaită că nu are cu ce să-l adoarmă: „Nu am serviciu, iar ajutorul de sevraj abia ne ajunge pentru două-trei zile de linişte. Nu am niciun ban, dar sper să-mi dea ceva la schimb pe copilul ăsta. E nou, primul proprietar, nefumător... Cer trei sute de lei pe el, sau schimb cu joint rulat în Germania.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de adi | Monday, 13.12.2010 18:54 Politic

National Cinematografic