Am citit azi despre un site de matrimoniale exclusivist, unde sînt acceptaţi doar oamenii frumoşi. De aplicat poate aplica oricine, însă sînt acceptaţi doar cei care primesc acceptul membrilor existenţi. Timp de 48 de ore de la aplicare lumea îţi votează mecla (poza e obligatorie la înscrierea pe site) şi, dacă media notelor trece de 5, eşti acceptat printre ei.Şi pentru că Băsescu e prins cu campania electorală, m-am gîndit să întreb frumoasele de pe site dacă Băsescu e un om frumos, sau o simplă pocitanie, cum am eu impresia. Aşa că am făcut un cont căruia i-am ataşat poza preşedintelui nostru. De precizat că poza lui Băsescu poate fi votată doar de către femei, nu şi de bărbaţi.

Azi fiind luni, pînă miercuri vom avea verdictul.

Deocamdata, după o oră şi ceva de la deschiderea urnelor, Băsescu are nota 3,5. Pe măsură ce vor apărea schimbări, voi reveni cu update-uri.

 

base_cel_frumos

 

UPDATE: Site-ul cu oameni frumoşi a clacat. I-o fi virusat mecla lui Băse?

 

frumosi_cazuti

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 26.10.2009 17:13 Politic

National Cinematografic