calinIoan T. Morar şi Cristian Pătrăşconiu au dat în patima lui Don Quijote şi se luptă cu inamici care există doar în imaginaţia lor pro-băsesciană. Pe platforma de comentarii, bloguri şi opinii a Realităţii TV, Voxpublica, cei doi s-au revoltat împotriva lui Crin Antonescu, din cauza unei afirmaţii luată nerumegată de pe Hotnews, conform căreia Crin Antonescu îl apreciază pe Ion Iliescu pentru că în anii ‘90 nu a pus armata să împuşte oamenii în Piaţa Universităţii.

 

Afirmaţia la care se face referire a fost făcută aseară, la emisiunea Ştirea Zilei, pe Antena3. Emisiunea există pe net şi poate fi vizionată aici (afirmaţia e la minutul 32:47).

Pe înregistrarea emisiunii Crin face o afirmaţie complet diferită de cea care i-a revoltat pe Morar şi Pătrăşconiu: “Văzîndu-l pe Traian Băsescu (cum se manifestă, n.n.), încep să apreciez faptul că, în 1990, Ion Iliescu nu a pus armata să ne împuşte în Piaţa Universităţii. Oare ce făcea Traian Băsescu, contestat în stradă de zeci de mii de oameni, în fiecare duminică, aşa cum s-a întîmplat în 1990-91- 92? Domnul Traian Băsescu nu suportă criticile, nu suportă o majoritate parlamentara potrivnică. Să ne gîndim la asta!”

Deci, cu totul altceva decît a înţeles Morar sau Pătrăşconiu. Realitatea se vede cu mult mai bine pe Antena3 decît pe platforma Realitatea TV.

P.S. Revolta lui Ioan T. Morar o găsiţi aici, iar a lui Pătrăşconiu aici.

Pun şi printscreenurile, în caz că băieţii se prind de gafă şi retrag textele:

 

ioan_t_morar_gafa

 

patrasconiu

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 27.10.2009 15:50 Politic

National Cinematografic