mdrDacă vremea va ţine cu noi (adică dacă va striga “Hai România!”) pînă de Crăciun vor fi terminaţi 42 de km de autostradă. Pe undeva pe lîngă metropola Gilău.
Boc a spus că autostrada asta, asta mică de 42 de km, este gata în proporţie de 95, 96, 97 la sută. 
Totuşi, eu cred că se gîndeşte greşit. Ce dracu’ ne trebuie nouă autostrăzi mari, de neam prost? Mai bine autostrăzi mici, discrete, care să nu sară-n ochi. Eu aş face autostrăzi de maximum 4-5 kilometri. Nu mai mult.

Apoi, nu înţeleg de ce o autostradă trebuie să fie terminată 100%, ca să fie dată în folosinţă. Păi 95% e deja prea mult, înseamnă că lipsesc doar cîteva linii de vopsea dintre benzi.
E absurd să vrei ca autostrada să fie gata 100%! Să aştepte cu anii oamenii ăia care trebuie să fure gardurile. Ai ajuns la 25-26%, e cît de cît pămîntul nivelat, gata, dă-i drumul, lasă oamenii să circule pe ea!

În acelaşi timp, nu ar fi de mirare ca aceşti 42 de kilometri să fie undeva în cîmp şi să nu poţi să ajungi acolo decît cu un tractor sau cu o maşină de teren. Probabil va fi folosită de ţăranii din zonă ca să organizeze noaptea curse ilegale de căruţe. Că s-or fi săturat de făcut liniuţe în Gilău.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Mihai | Wednesday, 28.10.2009 09:42 Politic

National Cinematografic