william_branza_lanseaza_cosmeticeDeputatul PDL William Brânză şi-a asocial imaginea cu o firmă de cosmetice, urmând ca în următoarele săptămâni să fie lansate pe piaţă cinci parfumuri care îi vor purta numele.

William Brânză spune că este conştient că notorietatea i-o datorează mai degrabă numelui decât competenţelor sale, motiv pentru care asocierea numelui său cu o gamă de cosmetice i se pare firească. „Numele meu e un brand, era doar o problemă de timp până să îmi asociez numele cu nişte produse. Abia aştept să fie lansate parfumurile, sunt sigur că vor avea succes”, ne-a declarat deputatul

Cele cinci produse vor fi lansate pe piaţă în două etape. Mai întâi, cele trei parfumuri pentru bărbaţi, Eau de Brânză, Brânză Masculine şi Aqua de Brânză, urmând ca peste o săptămână să apară şi cele două parfumuri pentru femei, Brânză Pour Femme şi Brânză Summer Fragance.

William Brânză nu se va opri însă doar la colaborarea cu firma de cosmetice. Fără să dea prea multe detali, el a anunţat pe blogul personal că va deveni imaginea unei companii de lactate, care va produce la scară naţională brânza „William Brânză”.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 23.02.2011 17:43 Politic

National Cinematografic