vantu_cere_asasinarea_judecatoareiJudecătoarea care-i face zile fripte lui Vântu a trecut cu bine de cererea de recuzare pe care acuzatul a înaintat-o, însă acum o pândește un pericol mult mai grav. Acuzatul S.O. Vântu a cerut în scris Instanței Tribunalului București ca judecătoarea care se ocupă de cazul său să fie împuşcată cu sânge rece chiar în faţa locuinţei ei, pentru a-i da o lecție de viață.


Pentru că suferă de o afecțiune cardiacă gravă, Vântu a mai cerut instanței și să fie lăsat să se interneze la o clinică din Viena pe toată durata asasinatului: „Mă doare inima pentru ceea ce o să i se întâmple acestei judecătoare, dar o merită, dă-o-n gura mă-sii! Sincer vă spun, cred că este mai bine să moară. Așa, prea ne chinuim amândoi. Vă spun, nu se mai poate așa! Plus că eu vreau să plec la Viena, ca să mă tratez. Nu vreau să se speculeze că am avut vreo legătură cu asasinarea ei, că nesimțita ar fi în stare să spună și asta”, a declarat S.O.Vântu.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de adi | Wednesday, 23.02.2011 20:18 Politic

National Cinematografic