40 de laureaţi Nobel se întâlnesc azi să descifreze ce dracu’ a vrut să zică Ciucă

Cea mai mare concentrare de intelectuali din lume e astăzi în Elveţia! 40 de laureaţi Nobel din toate domeniile, împreună cu mii de academicieni din 132 de ţări, inclusiv singurul academician din Tokelau, s-au întâlnit în această dimineaţă în acceleratorul de particule de la CERN ca să îşi unească forţele mintale pentru un scop nobil.

„Împreună, dacă ne scremem tare, tare de tot minţile, poate reuşim să ne dăm seama ce plm a vrut să zică Gheorghe Ciucă în discursul de ieri”, a declarat Edgar Hakurkursson, fizician teoretic, descoperitorul „bobinei Hakurkursson”, un fel de paralelipiped metempsihotic cu aplicaţii largi în domeniile frenologiei xenobiologice şi astrochimiogeologiei moleculare.

„Sperăm ca ruşii, chinezii şi americanii să lase deoparte animozităţile şi să conlucreze pentru desluşirea acestui mister – pentru că una e să zbori până pe Lună cu un căcat de rachetă şi alta e să sondezi abisurile impenetrabile ale celui mai complex creier născut vreodată pe glob, Reţeaua Neuronală Petre Ciucă”, şi-a dat cu părerea Chung Shi-Lung, câştigătorul prestigiosului premiu Krunker pentru studiul bozonilor şi quarcilor în 2014.

Amintim că premierul Maricel Ciucă, poreclit „Sfinxul” de marile creiere ale omenirii, i-a provocat pe gânditorii de pretutindeni ieri cu un discurs atât de enigmatic încât ar putea conţine răspunsul la viaţă, univers şi totul – sau doar o reţetă de fasole cu cârnaţ, ca la popotă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
25 august 2022 18:00
Citește mai mult despre: ciuca nobel super destept

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult