mama_lui_bercea_mondialMama interlopului Bercea Mondial l-a acuzat azi pe Mircea Băsescu, fratele preşedintelui, că l-a influenţat negativ pe fiul său, transformându-l dintr-un copil model într-un interlop care are probleme cu legea.

„El era un băiat bun, asculta de părinţi, vorbea frumos, ajuta bătrănicile să treacă strada, dar l-a stricat anturajul. De când s-a înhăitat cu fratele preşedintelu... ăla, cum îi zice?... aşa, Mircea Băsescu, deci de când a început să umble cu Mircea Băsescu s-a schimbat. Mi-a stricat fiul, dintr-un copil cu viitor l-a făcut interlop. Şi i-am zis «Mamă, ai grijă cu cine umbli, că tu eşti influenţabil». Dacă aş putea aş da timpul înapoi şi i-aş interzice să umble cu Mircea Băsescu. Dar nu pot”, ne-a spus, cu lacrimi în ochi, mama lui Bercea Mondial.

Scenariul este confirmat şi de celebra vrăjitoare Venezuela, care a avertizat-o pe mama lui Bercea Mondial că „e ghinion la casa omului să te înhăitezi cu fratele chiorului”.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Thursday, 10.03.2011 19:50 Politic

National Cinematografic