monumentul_zilei_de_16_martieDacă anul trecut, cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la 16 martie 1960, autorităţile au organizat o ceremonie fastuoasă, anul acesta foarte puţini politicieni au depus coroane de flori la monumentul dedicat zilei de 16 martie 1960.

Presa occidentală a taxat lipsa de interes a politicienilor pentru această sărbătoare majoră a românilor. „Politicienii români au ignorat aniversarea zilei de 16 martie 1960”, a titrat azi Le Figaro. Asta după ce acum un an acelaşi Le Figaro a titrat, pe prima pagină, „Românii, mai uniţi ca niciodată!”. Nici New York Times nu a rămas indiferent la lipsa de reacţie a politicienilor: “16 martie 1960, o zi uitată de politicienii români” e articolul care deschide pagină de politică externă a reputatei publicaţii.

Până la această ora, nici Realitatea TV, nici Antena 3, nu au transmis imagini de la Monumentul Zilei de 16 Martie, care aminteşte că au trecut 51 de ani de la 16 Martie 1960. Vadim Tudor nu a ratat ocazia să atace politicienii care au ignorat această sărbătoare: "Cine-şi uită trecutul, nu merită să aibă un viitor", a spus Vadim.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 16.03.2011 16:16 Politic

National Cinematografic