greva_cfr_a_trecut_neobservataGreva de două ore de azi de dimineaţă a ceferiştilor a trecut neobservată. Începând cu ora 7, vreme de două ore, trenurile au fost oprite în locul în care se aflau, care prin gări, care pe câmp, care rătăcite prin vreun triaj nesfârşit din Făurei. Ideea e că nici un călător nu s-a prins că a fost grevă.

G. Benone: "Sincer, a fost o zi ca oricare alta. Am aşteptat 3 ore până a venit trenul, apoi, peste alte 5 ore, am ajuns acasă. Fac ăştia 30 de kilometri de 20 de ani. De multe ori, chiar dacă pierd trenul - să zicem că întârzii 6 sau 7 ore faţă de ora la care trebuie să ajungă - o iau uşor la picior şi-l găsesc oprit în câmp."

În semn de solidaritate cu ceferiştii, hoţii de cabluri şi de şine de pe ruta Bucureşti-Constanţa, au purtat azi, timp de două ore, banderole albe la braţ.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Mihai | Wednesday, 16.03.2011 16:41 Politic

National Cinematografic